• Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Lahjoitamme 10% tuotosta Luonnonperintösäätiölle!
  • Suosittu retkiviltti saatavilla!
  • Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Lahjoitamme 10% tuotosta Luonnonperintösäätiölle!
  • Suosittu retkiviltti saatavilla!

Porkkana-kaura kasvosaippua (vegaaninen)

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kasvonjenhoitoa luonnon omilla raaka-aineilla.

Porkkana-kaura kasvosaippua sopii sekä teinien epäpuhtaalle ja akneiholle, että ikääntyneelle iholle. Porkkana kirkastaa ihoa ja kaura toimii vaahdottajana ja tehokkaana anti-age aineena.

Käyttöohje: Vaahdota kasvosaippuaa kostutetuilla käsillä ja vaahdota vielä lisää käsissä. Levitä kermainen vaahto kasvoille pyörivin liikkein. Huuhtele vedellä.

Vedenpitävän silmämeikin poistamiseen ennen pesua suosittelemme esim. kookosöljyä. Näin saat kokonaan luonnollisen kasvojenpuhdistuksen.

Kehitimme porkkana-kaura kasvosaippuan kasvojen päivittäiseen ja luonnolliseen puhdistukseen. Tässä hieman tietoa saippuan sisältämistä luonnon raaka-aineista:

Porkkana: Lisäämme kasvosaippuaan omassa maassa kasvanutta, keitettyä ja soseutettua. Porkkana sisältää runsaasti beeta-karoteenia, antioksidantteja ja C-vitamiinia. Porkkanasaippua kirkastaa ihon sävyä.

Kaura: Lisäämme kotimaista, jauhettua luomukaurahiutaletta kasvosaippuaamme. Kaura tekee saippuasta mukavan vaahtoavaa. Kaurasta on löydetty erityisesti ihoa rauhoittavia ja kutinaa poistavia ainesosia. Kaura on iholle hyödyllistä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Kaura sisältää runsaasti rasvaa sekä beetaglukaania joka mm. suojaa ihoa, lukitsee ihoon kosteutta, toimii prebioottina, torjuu bakteereja sekä tunkeutuu syviin ihokerroksiin torjuen ihon juonteita. Kaura on luonnon oma anti-age.

Sheavoi pehmentää ihoa ja tuo sille kimmoisuutta.

Teepuunöljy: Teepuunöljyllä on puhdistava ja tulehdusta alentava vaikutus. Se saattaa parantaa näppylöitä ja puhdistaa mustapäitä kasvojen ihotla. Se tuo kasvosaippuaan miedon ja luonnollisen tuoksun.

Kurkuma: Kurkuma on superruokaa, jolla on tulehdusta parantava vaikutus. Se tuo porkkanasaippuaan luonnollista väriä.

Kasvosaippuamme on valmistettu käsityönä perinteisellä kylmäprosessimenetelmä. Menetelmän ansiosta saippuaan muodostuu runsaasti kosteuttavaa luonnon glyseriiniä. Lisäksi kasvosaippuaan jätetään ns. ylirasvoitus, eli saippuaan jää jäljelle saippuoitumattomia kasviöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa. Kasvojen superkosteuttajina toimii mm. kotimainen camelinaöljy, joka sisältää runsaasti luonnon antioksidantteja sekä ihoa ravitsevaa e-vitamiinia. Sheavoi ja kaakaovoi tuovat saippuaan yleellisyyttä.

Säilytä kasvosaippuaa ilmavasti, ja anna sen kuivahtaa jokaisen käyttökerran välissä. Näin saippua kestää pidempään käytössä.

Paino n. 100g

Koostumus (Ingredients): Kookosöljy (coconut oil), oliiviöljy (olive oil), vesi (water), porkkana (carrot), rypsiöljy (rapeseed oil), camelinaöljy (camelina seed oil), sheavoi (sheabutter), kaakaovoi (cocoa butter), jauhettu kaurahiutale (colloidal oats), teepuunöljy (teatree oil), merisuola (sea salt), kurkuma (turmeric).

INCI: Sodium cocoate, sodium olivate, aqua, daucus carota, sodium rapeseedate, sodium camelinate, sodium shea butterate, sodium cacao butterate, colloidal oats, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene, maris sal, curcumin.