• Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Auta meitä suojelemaa metsiä
  • Uutuuskirjat nyt ennakkomyynnissä!
  • Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Auta meitä suojelemaa metsiä
  • Uutuuskirjat nyt ennakkomyynnissä!

KANSALLISPUISTOT TUTUIKSI FACEBOOK RYHMÄ

Tule mukaan seikkailemaan kansallispuistoihimme ja mahtavaan facebook ryhmäämme!

Haluamme tehdä tutuiksi Suomen kansallispuistot kuvaamalla ja kertomalla niistä.

Jaa ryhmässä videoitasi, valokuviasi ja kerro vinkkejä muille ryhmäläisille. Talkootyöllä saamme edistettyä Kansallispuistojen arvostusta. Ryhmän ylläpitäjät tekevät ryhmän nimen mukaista kirjasarjaa sekä videoita TV-formaattiin kansallispuistoista. Tuotamme jokaisesta seikkailustamme valokuvamateriaalia ja videoita tänne ryhmään. Ryhmän jäsenenä saat käyttöösi retkeilyvinkkejä ja koet meidän kanssamme yhä uudestaan Suomen kaunista luontoa. Ryhmän julkaisut toimivat hyvänä pohjana omaa seikkailuanne varten.

"Kansallispuistot tutuiksi" -ryhmään kuvia lähettäessään ryhmän jäsen ymmärtää, että kuvia käytetään "Kansallispuistot tutuiksi" media-kanavissa, julkaisuissa ja verkkosivuilla yhteiskäytössä Facebook-ryhmän kanssa. Olemme vuoden aikana editoineet kuvista mm. videokoosteita ryhmäläisten iloksi.

Ryhmän säännöt:

1. Omia kansallispuistokuvia, blogiposteja ja videoita kautta maailman saa lähettää ryhmään vapaasti. Eli ei rajoitusta määrälle päivätasolla, mutta koittakaa mahduttaa samassa puistossa otetut kuvat samaan postiin. Käyttäjäkokemuksemme paranee, jos paikka jossa kuva(t) on otettu merkitään julkaisuun.

2. Kansallispuistojen ulkopuolelta otettuja kuvia, blogiposteja, videoita ja muita luontokuvia ja videoita saa lähettää kolme julkaisua päivässä. Katsotaan miten toimii ja muutetaan määrää käyttäjäkokemuksen perusteella. Eli pääpaino on jatkossakin kansallispuistoilla, mutta hienot retkikohdevinkit ja upeat hetket Suomen luonnossa ovat tänne tervetulleita.

3. Uutisia, jotka liittyvät kansallispuistoihin, tai yleisesti retkeilyyn saa postittaa vapaasti. Tänne ovat tervetulleita yhteiskunnallisesti merkittävät luontoon liittyvät uutisoinnit. Keskustelua käydään niin metsänhoidosta kuin kaivostoiminnasta jatkossakin. Vinkkejä retkeilyyn saa kysyä vapaasti ja avata keskusteluja tärkeiden aiheiden ja pienempienkin kysymysten ympärillä.

4. Muiden kuvaajien postien jaoissa ja toisista ryhmistä tänne suoritettavissa jaoissa tulee kysyä lupa kuvaajalta, tai julkaisun tekijältä. Näitä posteja kansallispuisto teemaan liittyen saa lähettää maksimissaan kaksi vuorokaudessa. Välttäkää toistoja. Ylläpitoa kuormittaa kaikki toiminta, missä samaa toisen ottamaa kuvaa jaetaan useaan kertaan. Mielummin jakakaa sitä omaa ottamaanne huippukuvaa useaan kertaan, jos sydän niin sanoo ja kuvan näkyminen tuntuu erityisen tärkeältä. Ylläpito ei tällaista hyväsydämistä toimintaa halua rajoittaa.

5. Kunnioitetaan jatkossakin toisiamme. Ylläpito poistaa kommentit, joilla käydään henkilön kimppuun. Puhutaan retkeilyyn liittyvistä asioista, ei henkilöiden ominaisuuksista. Politiikkaa voimme vääntää luontoteemoista, koska luonto yhdistää. Jos keskustelu kuumenee liikaa, niiin ylläpito koittaa rauhoitella ja tarvittaessa toimia hyvän retkeilypalvelun etiketin mukaisesti.

6. Ota ylläpitoon yhteyttä epäselvissä kysymyksissä.

Tervetuloa mukaan seikkailuun! 

Kansallispuistot tutuiksi

Pepe

FACEBOOK RYHMÄ