• Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Lahjoitamme 10% tuotosta Luonnonperintösäätiölle!
  • Suosittu retkiviltti saatavilla!
  • Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Lahjoitamme 10% tuotosta Luonnonperintösäätiölle!
  • Suosittu retkiviltti saatavilla!

Laken Futura alumiininen juomapullo 0,6L

Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Laken Futura juomapullo on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista Espanjassa. Se on erittäin kevyt alumiininen juomapullo, joka sopii myös happamille ja hiilihapotetuille juomille. Laken Futura -pulloissa on värikäs, viimeistelty ulkopinnoite ja valittavana on useita eri värivaihtoehtoja, varmasti jokaiseen makuun. Pullot ovat turvallisia käyttää, sillä niiden valmistuksessa ei ole käytetty ftalaatteja, pullot on tehty BPA-vapaista ja laadukkaista kierrätysmateriaaleista, eivätkä ne sisällä myöskään lyijyä. Vesipullo on helppo ripustaa vaikkapa rinkkaan roikkumaan vaelluksilla, korkissa olevan reiän ansiosta. Tyhjä pullo on myös helppo ja kevyt kantaa kotiin, sillä 0,6 litran pullolla on painoa vain hieman yli 100 grammaa. Mainio valinta pidemmillekin vaelluksille, tai vaikka työpöydälle takaamaan riittävä nesteensaanti arjessa.

Laken juomapullot on tarkoitettu kylmille juomille. Suosittelemme Laken Futura -pullolle käsinpesua, jotta kapeakaulainen pullo puhdistuu kunnolla. Huuhtele pullo vedellä ennen ensimmäistä käyttöä ja kuivata jättämällä korkki auki. Pullo voidaan kierrättää sen käyttöiän lopussa, joten Laken on todellakin ekologinen valinta juomapulloksi.

Unohda kertakäyttöiset muovipullot ja hanki käyttöä kestävä alumiininen juomapullo. Laken on perustettu vuonna 1912, joten nämä pullot valmistuvat Euroopassa yli sadan vuoden vankalla kokemuksella.


Tekniset tiedot

Valmistettu eurooppalaisesta kierrätysalumiinista
Kevyt ja kestävä
Tiivis kierrekorkki
Kapea kaula
Vetoisuus 0,6 litraa
Paino: 103 grammaa
Halkaisija: 7,4 cm
Korkeus: 20,3 cm
Turvalliset BPA-vapaat materiaalit
Valmistettu Espanjassa
Ekologinen valinta juomapulloksi