• Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Lahjoitamme 10% tuotosta Luonnonperintösäätiölle!
  • Suosittu retkiviltti saatavilla!
  • Suomen laajin facebook luontoyhteistö!
  • Turvalliset maksutavat
  • Lahjoitamme 10% tuotosta Luonnonperintösäätiölle!
  • Suosittu retkiviltti saatavilla!

Ekologinen "karhuntassu" vetoketjuhuppari - musta

Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Ekologinen huppari tarjoaa laatua ja mukavuutta niin retkille kuin vapaa-aikaan.
Mukavan paksu unisex huppari (300 g/m2) istuu hyvin ja hupparin harjattu puuvillainen sisäpinta on miellyttävän pehmeää.

Tuplavuorattu huppu, piilotettu ja luotettava YKK-vetoketju sekä sivutaskut tekeväthupparista on laadukkaan ja viimeistellyn. Kaiken lisäksi huppari on valmistettu ekologisin valmistusmenetelmin.

Materiaali: 100% puuvilla

Tuotteet ovat saaneet alla olevat sertifikaatit:


100% Certified organic cotton:
100% luomupuuvillaa GOTS Sustainable Textile -menetelmillä, jotka on sertifioinut ja tarkastanut Control Union. Standardin tarkoituksena on varmistaa, että tekstiilit valmistetaan orgaanisista raaka-aineista sekä ympäristö- ja sosiaalisesti vastuullisilla menetelmillä. Lisenssi nro CU810963.


Reilukauppa:
Reilun kaupan sertifiointimerkki on riippumaton takuusi siitä, että tämän tuotteen puuvilla on sertifioitu kansainvälisen reilun kaupan standardien mukaisesti.

Lisenssi nro 19007.

EU Ekomerkki:
EU:n virallinen etiketti vihreämmille tuotteille. Ympäristömerkityillä tuotteilla on suhteellisen vaatimaton vaikutus ilmaan, veteen, maaperään, laatuun, luonnonvarojen kulutukseen, ilmaston lämpenemiseen ja biologiseen monimuotoisuuteen. Tuotteiden on läpäistävä tiukat testit, joiden tulokset on varmistanut riippumaton elin. Merkki koristaa vain parhaita tuotteita. Lisenssi nro DK / 016/049


SA8000:
SA8000 perustuu kansainvälisten ihmisoikeusnormien periaatteisiin.

Se mittaa yritysten suorituskykyä kahdeksalla avainalueella: lapsityövoima, pakkotyö, terveys ja turvallisuus, vapaa yhdistyminen ja työehtosopimusneuvottelut, syrjintä, kurinpitokäytännöt, työajat ja korvaukset.

Neutral® - vastuullinen:
Uusiutuva energia käyttää Neutral®-tuotantoa.

Tällä tavalla Neutral®-vaatteiden valmistaminen edistää puhtaampaa ympäristöä ja torjuu ilmastonmuutosta. Ylimääräinen energiaa, jota ei tarvita tuotantoon, ohjataan paikallisiin verkkoihin.

Oeko-tex:
Oeko-Tex 100 -standardi käsittelee kattavasti tekstiilituotteiden ihmisen ekologista osaa.

Se arvioi ja tarkastaa mahdolliset käsitellyissä tekstiileissä olevat haitalliset aineet, joiden on tarkoitus joutua kosketuksiin kuluttajien kanssa. Lisenssi nroZHGO 034436

Global Recycled Standard on sertifioitu kansainvälinen kierrätysstandardi.

GRS: n tavoitteena on lisätä kierrätettyjen materiaalien käyttöä tuotteissa ja vähentää / poistaa sen tuotannosta aiheutuvia haittoja. Lisenssi nro CU810963